Dorohoi News Logo

Adevarul.ro | Au furat până şi casele sinistraţilor

Dorohoi

Sute de tone de material de construcţie plătite de Guvern au dispărut într-un an din depozitele Primăriei Dorohoi. Peste 40 de case care trebuiau ridicate pentru locuitorii afectaţi de inundaţii nu mai pot fi începute. Materiale de construcţie în valoare de 9 milioane de lei au dispărut fără urmă.

Poliţia botoşăneană va trebui să investigheze cea mai mare fraudă care a avut loc în judeţ în ultimul deceniu. Sute de tone de materiale de construcţii plătite de Guvern, care urmau să fie folosite la ridicarea a 43 de case pentru sinistraţii inundaţiilor catastrofale de vara trecută, au dispărut din depozite. Frauda a ieşit la iveală abia zilele trecute, la un inventar al stocului făcut de angajaţii municipalităţii locale, scrie adevarul.ro.

Primarul nu crede că s-a putut fura atât
Şefii din Primăria Dorohoi, responsabili cu problema ridicării noilor case pentru sinistraţi, se arată stupefiaţi de dimensiunea jafului şi susţin că nu pot să găsească o explicaţie sau să numească vinovaţi. „Îmi vine greu să cred că s-a putut fura atât de mult. Poate că materialele nici n-au fost aduse în depozite. Nici nu ştiu ce să spun. Oricum, nu este treaba mea, pentru că de gestionarea lor s-a ocupat o comisie care va trebui să răspundă", a spus Dorin Alexandrescu, primarul Dorohoiului. (DorohoiNews.ro)
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web